5 AY 29 GÜN SÜREYLE GEÇİCİ İŞÇİ MÜRACAAT LİSTESİ

Belediyemizin çeşitli birimlerinde, 5 ay 29 gün süreyle geçici işçi statüsünde işçi alımı yapılacağından, beden işçisi olarak müracaat edenlerin listesi Tokat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce kurumumuza bildirilmiştir. Aşağıdaki ilgili listede adı geçen kişiler sözlü sınava davet edilecektir. Sınav günü, saat ve yeri aşağıda belirtilmiştir.

SINAV GÜNÜ                             SINAV SAATİ                                                          SINAV YERİ

14.06.2022                                        10.00                                                   Belediye Başkanlığı ( Toplantı Salonu

Sözlü sınava tabii liste için aşağıdaki dosyayı indiriniz.

sozlu sinav listesi

ALO 153

Talep, öneri ve sorunlarınız için hizmetinizdeyiz. Lütfen ALO 153 hattını arayarak bizimle iletişime geçin.

süper uygulama Web Tasarım ve Kodlama F5 Tasarım. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz içerik ve görsel paylaşımı yasaktır.