Belediye Başkanımız Mustafa YILMAZ, Hastaların Mevlid Kandillerini Kutladı

Reşadiye Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastalarımızı, hasta yakınlarımızı ve hastane personellerimizi ziyarette bulunduk.
Bu güne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle özel bir günde de hastanemizde kalan hemşehrilerimiz ile bu özel günü paylaşmak istedik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin.
Rabbim bu gecenin yüzü suyu hurmetine hastalarımıza şifa versin, vatanımızı milletimizi her

türlü belâdan uzak tutsun.

Tekrardan Reşadiyeli hemşehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin, Peygamberimizin (S.A.V.) dünyaya teşrifini müjdeleyen bu güzel güne erişmenin huzuru ve sevinciyle, Mevlid Kandilinizi kutluyorum.
Mustafa YILMAZ
Reşadiye Belediye Başkanı

ALO 153

Talep, öneri ve sorunlarınız için hizmetinizdeyiz. Lütfen ALO 153 hattını arayarak bizimle iletişime geçin.

süper uygulama Web Tasarım ve Kodlama F5 Tasarım. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz içerik ve görsel paylaşımı yasaktır.