Nikah İşlemleri İçin Gerekli Evraklar

1. EVRAKLARIN TESLİMİ SABAH 08:15 – 11:45- İLE 12:45-16:15 SAATLERİ ARASINDA OLUP; ÇİFTLERİN BİRLİKTE GELMELERİ ZORUNLUDUR. ÇİFTLERDEN BİRİNİN REŞADİYE SINIRLARI İÇİNDE İKAMETİ ESASTIR.
  2. ÇİFTLERİN İZİN BELGELERİNİ BİRLİKTE AYNI İLÇE EVLENDİRME DAİRESİNDEN ALMAK ZORUNDADIRLAR. ÇİFTLERDEN İLÇE DIŞINDA OTURANLARIN, YERLEŞİM YERİ BELGESİ GETİRMESİ ZORUNLUDUR.
  3. MÜRACAAT SIRASINDA RESİMLİ VE BEKÂR YAZILI NÜFUS CÜZDANLARI ASILLARI VE FOTOKOPİLERİ BULUNMAK ZORUNDADIR.(EHLİYET GEÇERSİZDİR.)
  4. 4 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF ( 6 AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ OLUCAKTIR.)
      * EVRAK TESLİMİ YAPILDIKTAN SONRA EVLENME CÜZDAN ÜCRETİ ÖDENECEKTİR.
  5. ÇİFTLERİN EVLENMEYE ENGEL HASTALIĞININ BULUNMADIĞINI GÖSTEREN SAĞLIK RAPORU AİLE HEKİMLİĞİNDEN ALINACAKTIR. YAPILAN TAHLİL SONUÇLARININ AİLE HEKİMLİĞİNE ONAYLATILMASI ZORUNLUDUR.
  6. İZİN BELGELERİ VE YABANCI EVLİLİKLER HARİÇ MÜRACAATLAR REŞADİYE BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE YAPILABİLİR. YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE YAPILAN MÜRACAATLAR İÇİN EVRAK TESLİMİNDEN SONRA HESAP İŞLERİNE EVLENME CÜZDAN ÜCRETİ ÖDENİP MAKBUZU TESLİM EDİLMEK ZORUNDADIR.

ALO 153

Talep, öneri ve sorunlarınız için hizmetinizdeyiz. Lütfen ALO 153 hattını arayarak bizimle iletişime geçin.

Web Tasarım ve Kodlama F5 Tasarım. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz içerik ve görsel paylaşımı yasaktır.