Kırmızı Pezik Turşusu’ ve ‘Reşadiye Tozanlı Kesesi için İmzalar Atıldı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Mehlika Dicle hanım ile Belediye Başkanımız Mustafa Yılmaz ve İlçe Başkanımız Yakup Karaca’nın da bulunduğu ‘Reşadiye Kırmızı Pezik Turşusu’ ve ‘Reşadiye Tozanlı Kesesi’ ürünleri için Coğrafi İşaret Başvuru Dosyalarımızın hazırlanması için gerekli imzalar atıldı.
Halkımız coğrafi işaret sayesinde bölgemize ait bu ürünlere patent ve telif hakkı alarak, bölgemizin daha iyi tanıtımı, bu ürünlerde farkındalık oluşturup yerel esnafımızın ve bölgemizin kalkınmasına destek sağlayabilecek.

ALO 153

Talep, öneri ve sorunlarınız için hizmetinizdeyiz. Lütfen ALO 153 hattını arayarak bizimle iletişime geçin.

süper uygulama Web Tasarım ve Kodlama F5 Tasarım. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz içerik ve görsel paylaşımı yasaktır.