Milletvekilimiz Av.Yusuf Beyazıt ile Ak Parti Tokat İl Başkanımız Metin Polat’ın Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Tokat Milletvekilimiz Av.Yusuf Beyazıt ile Ak Parti Tokat İl Başkanımız Metin Polat, Belediye Başkanımız Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak Reşadiye Belediye Başkanı seçilen Mustafa Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Beyazıt ile Polat, Başkan Yılmaz’a başarılar dilediler.

ALO 153

Talep, öneri ve sorunlarınız için hizmetinizdeyiz. Lütfen ALO 153 hattını arayarak bizimle iletişime geçin.

süper uygulama Web Tasarım ve Kodlama F5 Tasarım. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz içerik ve görsel paylaşımı yasaktır.